Plattänger – Del 3

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev något om det här projektet. Sajten är i stortsett död då den hamnade på placering 100+ i SERPEN. Lite tråkigt, men så är det.

Nu i efterhand så hade jag gjort sajten lite annorlunda. Istället för att själv bygga ett script och manuellt lägga in allt så hade jag använt mig av datafeedr.com som automagiskt hämtar priser, bilder och text. Jag testar det i ett annat projekt och får helt enkelt återkomma till det i ett annat inlägg!

Men för att runda av den här bloggserien om http://www.xn--nyplattng-c3a.se/ så tänkte jag plocka fram lite statistik.

Skärmavbild 2013-05-22 kl. 21.12.42

 

Aktuella rakningar för sajten, hämtade 22/5 2013 via gserp.com.

Skärmavbild 2013-05-22 kl. 21.14.04

 

Rapport från Tradedoubler över alla klick och inkomster för sajten.

 

Summering

Det går fortfarande att tjäna pengar inom den här typen av sajter. Det är dock inte av den typen av passivinkomst som jag försöker arbeta fram då det kräver lite tid för att manuellt uppdatera allt. Om sajten (läs: google) bestämmer sig för att släppa filtret på sajten så kanske arbeta kan fortsätta. Men tillsdess så avvaktar jag.