Jonathan Hellman

Om Jonathan

Jag är en frilansande konsult inom digital marknadsföring. Jag drivs av att effektivisera, automatisera och konvertera trafik till värde. Men även att underhålla och långsiktigt utveckla digitala kanalers tillväxt. Jag ser mig själv som en ”doer” som kombinerar strategiskt tänkande med teknisk know-how.

Som frilansande konsult krävs det att jag är väldigt uppdaterad gällande digitala trender och håller därför alltid ett öga på twitter- och bloggflödet.

Om du vill komma i kontakt med mig kan du klicka här. Nedan kan du läsa mer om mina specifika kunskaper eller klicka dig vidare till min profil på LinkedIn. Eller varför inte spana in min Github-profil?

Till höger hittar du några snygga grafer över det jag är bra på. Men jag har också lång erfarenhet av att driva trafik och tjäna pengar på Internet. Både som kund och som beställare.

Med en kandidatexamen i marknadsföring och lång erfarenhet av att göra det mesta på Internet kan jag hjälpa dig att utveckla ditt företags tillväxt och närvaro online.

Några av de webbplatser jag driver är: Frilla.se, Rabattkod.io, Matkassejakt.se och Kaninkul.com.

Mina kunskaper (taget från LinkedIn)

Internet-marknadsföring
90% Complete
Marknadsföring i sociala medier
95% Complete
Wordpress
90% Complete
Photoshop
80% Complete
HTML + CSS
95% Complete
PHP
75% Complete